Фильтры

Включено фільтри:
    Група товарів

    Знижки

    Поки що відсутні.

    Дитячі сумочки 

    на сторінку
    Показані 33 - 48 із 82 пунктів
    Показані 33 - 48 із 82 пунктів

    Отзывы пользователей

    • Сумка детская, желтая. Мишка.

      Сумка детская, желтая. Мишка.

      Наталія Колесник

      2020-08-21

      Дуже чудова якість і виконання. Прекрасний варіант першої сумочки дівчинки. Брали на подарунок. Отримувачка у захваті. Процвітання Вам))

    • Сумка Nohoo. "Пінгвін" чорна.

      Сумка Nohoo. "Пінгвін" чорна.

      Юлия

      2017-06-14

      Качество сумочки приятное... Покупали на подарок, так что время покажет)

    Дитячі сумочки

    Всі маленькі діти хочуть наслідувати дорослим і виглядати старше. Дитячі сумки одні з атрибутів наслідування. Сумка через плече - це модна і зручна деталь гардеробу. Дитина може взяти її всюди: на прогулянку, в садок, в гості. Через своїх маленьких габаритів вона не буде йому заважати. Але дуже стане в нагоді, щоб покласти туди свої необхідні речі. Прогулянка буде в радість, тому що дитина не буде переживати, що його речі можуть загубитися.

    Привабливість дитячої сумки з неопрена

    Сумка через плече серії nohoo розробила моделі для хлопчиків і для дівчаток від 2 до 10 років. Сумка з неопрену надзвичайно легка і не стане обтяжувати плечі дитини. Модні сумки завдяки яскравому і незвичайному дизайну. Задумана товаровиробником модель популярна і не вийде з моди. Багато дітей хочуть бачити цю маленьку сумочку у себе в гардеробі. Перевагою таких дитячих сумок nohoo є не тільки їх дивовижний вид, але і високу якість матеріалів і фурнітури.

    Матеріал.

    Дитячі сумки nohoo виготовлені з 100% неопрена. Це різновид синтетичного каучуку. Він дуже м'який і пористий. Якщо в дитячій сумці лежать якісь крихкі речі, то можна не переживати, що вони поламаються при падінні.

    Завдяки своїм властивостям сумка з неопрена володіє водовідштовхувальним ефектом. Якщо дитина раптом потрапив під дощ або впустив сумочку в воду можна не переживати, що вміст сумочки намокне.

    Неопрен досить морозостійкий, тому з дитячої сумкою nohoo нічого не станеться. Сонячні промені йому теж не перешкода. Завдяки цьому не варто переживати з приводу вигоряння фарби і висихання матеріалу.

    Модні сумки з неопрену не мнуться і не деформуються. Ще одна перевага в тому, що вона мало забруднюється і тим самим полегшує догляд за нею.

    Сторона дитячої сумки прилегла до тіла дитини пошита з повітропроникною сітки, яка дозволяє циркулювати повітрю.

    Внаслідок особливостей сумки з неопрена екологічні і не алергенні. Структура матеріалу така, що в ній не заводяться хвороботворні мікроорганізми. Фарби використовувані для фарбування сумочки не токсичні і не линяють при пранні.

    фурнітура 

    Всі шви сумки nohoo акуратно оброблені і прошиті. Ремінь досить широкий і не буде натирати плече дитини. Ремінець регулюється по довжині до необхідного розміру. Дитяча сумка через плече зручна тим, що не буде зісковзувати з плеча і тим самим відволікати дитину.

    Пряжки гнучкі і пружні, тому не будуть ламатися. Блискавка легко відкривається і широка, тому тканина не стане заминатися в зубці при застібанні. Бігунок блискавки зручний і об'ємний. Чи не доведеться його шукати і процес закривання сумочки спрощується.

    Розміри 

    Лінія модних сумок через плече nohoo розробила моделі розмір яких 16,5 * 16,5 * 8 і 21 * 15 * 7. Це оптимальний розмір що б уникнути непотрібної громіздкість. До того ж сумка з неопрена досить еластична і це робить її більш містким.

    Правила експлуатації 

    Особливих складних вимог по догляду за сумкою немає. Неопрен стійкий до забруднень. Її досить мити мильним щадним розчином вручну. Температура води повинна бути 30-40 * С. Віджимати не рекомендується. Просто покладіть її на поверхню до повного висихання.

    Ще трохи про сумках 

    Такому подарунку як сумочки noho зрадіє будь-яка дитина. Зручні і модні сумки з неопрена стануть улюбленою і незамінною річчю в гардеробі. Коли радий дитина, то щасливі і його батьки. Це і робить дитинство незабутнім.