рюкзаки дитячі 

на сторінку
Показані 17 - 32 із 152 пунктів
Показані 17 - 32 із 152 пунктів

Отзывы пользователей

рюкзаки дитячі

Дитячий рюкзак купити, рюкзаки Київ, Україна

Широкий асортимент рюкзаків дитячих. У нашому магазині представлені як рюкзаки всесвітньо відомої марки skip hop так і дитячі рюкзаки інших виробників. Особливою популярністю користуються рюкакі з іграшкою. Ці рюкзаки дуже люблять діти. Вони не великі легкі і в той же час в них легко можете поміститися улюблена іграшка дитини. Всі рюкзаки можна прати, від цього вони не втратять форму і зовнішній вигляд. Так у нас є ланчбокси і ряд інших аксесуарів від skip hop. Ви можете придбати комплект складається і рюкзака і Ланчбокс або рюкзака і рушники у вигляді певної тваринки. Ви можете купити дитячі рюкзак як по передоплаті так і післяплатою.

Від якості шкільного ранця в першу чергу залежить здоров'я вашої дитини. На відміну від рюкзака, у ранця корпус є твердим, що служить основою для безпеки дитини та захисту вмісту самого ранця. Тверда спинка ранця блокує тиск його наповнення на хребет і спину. Тверді стінки і дно ранця збережуть приналежності для школи в первинній формі і, завдяки ним, канцелярію можна розмістити так, щоб важкі предмети були ближче до спини школяра, легкі - в передніх кишенях ранця, а бічні (ліву і праву) кишеньки навантажують однаково.

Вміст ранця збережеться завдяки жорсткому корпусу і в разі, коли дитина його ненароком відпустить, або кине або вирішить проїхатися на ньому взимку з гірки.

Основні відмінності ранців і рюкзаків

Рюкзаки не володіють усіма тими перевагами, що ранці. Як і перша, на рюкзаках корпус є м'яким і через це їх можна купувати лише підліткам, але при цьому варто брати моделі з більш щільною спинкою. Досить часто виробники випускають на ринок своєрідне поєднання ранця і рюкзака. Такий підхід дозволяє знизити вагу вироби і запропонувати досить оригінальний дизайн, на який неможливо не звернути свою увагу. Часто навіть досвідчені фахівці ці два види шкільних сумок: рюкзак з ортопедичною спинкою або ранець з м'яким корпусом.

Однак, якщо їх спинка і дно жорсткі, то ранець або рюкзак можна спокійно купувати школяреві будь-якого віку, головне, щоб він відповідав наступним трьом вимогам: наявність ортопедичної спинки, допустима вага ранця і світловідбиваючі елементи.

При покупці шкільного або дошкільного каркасного ранця важливо, щоб він обов'язково мав ортопедичну спинку, яка створює всі передумови для формування правильної постави у школяра і разом з тим повторює відповідні вигини хребта при ходьбі.

Спинка у такого ранця має бути жорсткою, проте з м'якою підкладкою для комфортного перенесення ранця на плечах. Нижня частина спинки повинна бути обладнана невеликим поперековим валиком, який буде служити як основа для навантаження ранця різними шкільним приладдям.

Щодо лямок, то вони в обов'язково повинні бути міцними і мати підкладку для зручного і легкого користування, а також лямки повинні регулюватися по всій довжині ранця.

Світловідбивачі на портфелях теж грають не останню роль, адже завдяки їм водій може в сутінках побачити школяра. Світловідбивачі повинні бути розташовані на ранці з усіх боків, виробники навіть часто використовують тканину з ниткою, яка відбиває світло і замки з вмонтованими світловідбивачами. Увага! Кольори, які бросаютсяв очі найбільше це, - помаранчевий і жовтий.